LVI Hautakosken verkkosivut avattu

LVI Hautakosken verkkosivut avattu

Ohjelmistokehitys Pylväs on toiminut nyt päätoimisena yrittäjänä n. kuukauden verran. Mikäli teillä on tarvetta avata, joko uudet tai uusia nykyinen verkkosivusto meiltä löytyy siihen hyvät ratkaisut. Tyypillisen pkt-yrityksen verkkosivuston hinta on noin 900-1500€ riippuen työnmäärästä ja toimitettavan materiaalin tasosta. Lisäksi teemme yksilöllistä ohjelmistokehitystä sekä esim. WordPressin lisäosien ohjelmointia.

Avasimme paikallisen LVI Hautakoski yrityksen verkkosivut ja ne löytyvät osoitteesta https://lvihautakoski.fi/

LVI Hautakosken erikoisalaa ovat maalämpö-, vesilämpöpumppu- ja kaukolämpöasennukset erilaisiin kohteisiin. Lisäksi yritykseltä löytyy vankka kokemus öljylämmityslaitteistojen asennuksesta ja huollosta sekä korjauksesta. Öljylaitteistojen huoltoon ja asennukseen yritykseltä löytyy A-pätevyysluokka.

Share this content:

Sami Pylväs

    Kommentointi on suljettu.

    Facebook Posts

    Yeti koulukäytössä. Yhteistyöprojektissa ajetaan viikon aikana Yetillä Smart Bench CNC-koneella 3-7 luokkalaisten kanssa heidän VCarvella ja Aspirella tehdyillä ohjelmilla... ..@nettiverstas @yetitool @universityoflapland @vectricltd #smartrouted #yetisuomi #yetitoolsuomi #koulu #tekninentyö #käsityökasvatus #yhteinenkäsityö ... See MoreSee Less
    View on Facebook