Web-sivujen suunnittelu, valmistaminen ja ylläpito

Valmistamme yrityksellenne, yhteisölle tai jopa yksityishenkilöille web-sivut avaimet käteen periaatteella. Kerro meille, mitä tarvitset ja me hoidamme loput. Hoidamme samalla kaikki tarvittavat rekisteröinnit ja siirrot, joten sinun ei tarvitse vaivata sillä päätäsi. Sivujen hallinnan ja päivitykset hoidat jatkossa itse, maksutta! Emme siis veloita siitä että sinä itse päivität omaa sisältöäsi. Mikäli sinulla ei ole aikaa perehtyä sivujen sisältöjen tekoon ja päivityksiin voit jättää sen meidän tehtäväksi, toteutamme sen puolestasi ja voit samalla keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Web-hotellissa tukeudumme maan johtavaan palveluntarjoajaan, jossa riittää kapasiteettia ja resurssia vaikka laajempiinkin virtuaalimaailman sovelluksiin ja alustoihin.

Web-sivut toimivat kaikilla nykypäivän selainversiolla niin koneissa kuin myös mobiileissa myllyissä. Lisäksi toteutamme puolestanne some-kytkennät (sosiaalisen median) web-sivujesi yhteyteen. Samalla voimme räätälöidä sopivan näkyvyyden valitsemiisi kolmannen osapuolten kuten googlen, facen, twitterin, linkedin sekä muihin systeemeihin.

Otat siis yhteyttä heti, lisätietolomakkeella tai puhelimella 045-6366148

Tietokantapohjaiset www-sovellukset

Tarvitsetko räätälöityä sovellusta yrityksenne tai yhteisönne toimintaan, kaikki toimii tietenkin www-selaimella ja pääsy systeemiin konfataan tarpeen mukaan sisäverkkoon tai/ja myös ulkomaailmaan. Teemme valmiin sovelluksen tarpeeseen kuin tarpeeseen, onko kyse sitten projektien, tuotannon, myynnin, varaston tai markkinoinnin tarpeesta. Sovelluskehityksen teemme yhteistyössä ja kaikki tarpeenne tulevat huomioiduksi. Meillä on vahva kokemus laajoistakin verkkosovelluksista sekä järjestelmäintegroinneista.

Koulutustoiminta ja konsultointi

Kaikki tarvitsevat koulutusta! Toimitamme myös sitä ja vankalla kokemuksella. Yksilöllinen tai luokkamuotoinen opastus ja koulutus ei tuota ammattilaiselle ongelmaa. Tuotamme kaikkeen myymämme tuotteeseen ja palveluun tarvittaessa koulutuksen, koulutuksen pituuden voimme räätälöidä yhdessä ja tehdä sitä silloin kun teille sopii.